Skoči na glavno vsebino

TURISTIČNA TRŽNICA – PLEZANJE NA GRADIŠKI TURI

Poročali smo že, da smo se učenci 6. in 7. razreda vključili v projekt Turistične zveze Slovenije – Turizmu pomaga lastna glava. Tudi našo seminarsko nalogo ste si že lahko prebrali – če še niste, prebrskajte med novičkami.
Tokrat pa objavljamo foto utrinke iz Postojne, kjer smo se 23.3. 2023, udeležili Turistične tržnice, kjer smo mimoidočim in vrstnikom predstavili našo projektno nalogo.
Na stojnici smo mimoidočim predstavili plezalno opremo s simboli, jim odgovarjali na vprašanja povezana s plezanjem v kampu Tura, jih tudi povabili na plezanje, najbolj ponosno pa smo jih povabili k ogledu videoposnetka, ki smo ga posneli v kampu Tura. Na turistični tržnici se je predstavilo 7 osnovnih šol. Ogledali smo si prav vse in izvedeli smo za zanimive turistične projekte v naši okolici. Sodelovali smo tudi v kvizu v katerem smo odgovarjali na vprašanja katere odgovore smo dobili na stojnicah drugih šol. Več o turistični tržnici lahko preberete tudi na:
https://turisticna-zveza.si/novica/zacenjajo-se-turistine-trznice-mladih-nadobudnezev
Strokovna komisija je ocenila našo nalogo, stojnico in predstavitev. Dobili smo bronasto priznanje, na katerega smo zelo ponosni.
Učenci in menotrice smo uživali v plezanju, ustvarjanju in pripravljanju na stojnico in v sodelovanju na tržnici. Imeli smo se lepo!
Le poglejte si naš video in foto utrinke iz Postojne.


Karmen Pucihar in Mašenka Rodman Madric


Morda vam bo všeč tudi...

Dostopnost